Моя земля - земля мо1х батьк1в

Моя земля – земля моїх батьків,
Я народилась тут, я тут зростала.
Я на українській землі із року в рік
Перлини мудрості народної збирала.
На цій землі побачила я вперше світ,
Почула першу пісню колискову,
Малими ніжками зробила перший крок
В своє життя безмежне й загадкове.
Я усім тілом в рідний край вросла,
Не роз»єднать нікому наші долі.
І, горя чашу випивши до дна,
Ми разом прийдемо до щастя і до волі!


Рецензии