Моя мова

Моя ти калиново-полинова,
Моя з колиски лагідна й терпка,
Моя єдина мово, рідне слово,
За тебе кращої на всій землі нема!
Від матері-землі з роси узята,
Від сонця і зеленої трави.
Тобою шепотіли рута й м»ята
І в хаті материнській рушники.
Тобою вдаль послалася до Бога
Молитва, як домашнє полотно,
Моя ти солов»їна, сум, тривога
За нашу долю, за добро і зло.


Рецензии