коли серце...

*   *   *


           Ісусу Бог-Слову присвячується


коли серце уста мої ссуть —
                це...
вигне дуже крило дискусія
близько від мене слово — є
моя суть це
Ісус мій скарб
як нижче спущуся?
люди під зорями —
затрясуться
нижче спущуся
й дерева грудневі
                стрясуться
еволюція?
й еволюція
те і те
і сплетуться
мить антенна
і
Ім’я Ісусове
і Ісусове! — і люблю це!
моє серце сховниця
йду — і люди трясуться
або — дерева
           трясуться

можна мовчати
оскільки
глибока суть ця!

10.12.2020


Рецензии