Очi дiють як гiпноз - 2020

На мене твої очі діють як гіпноз
я зачарований немов окам'янію
краса жіноча для чоловіка це анабіоз
коли на тебе подивлюся завжди німію...
На мене твої очі діють як снодійне
відразу в сон провалююся і застигаю
без теплих почуттів життя безцільне
але іскра взаємності в нас є я відчуваю...
На мене твої очі діють як магніт
тоді неначе і душа наелектризовується
перевертається дригом догори наш світ
коли людина по справжньому закохується...


Рецензии