Свята наближаються

З цілим світом немов наодинці,
Хоч ідея моя не нова –
Для шановних моїх українців
Не святкові лунають слова.

Бо нема  Віфлиємівській зірці
Навіть місця серед завірюх.
Замість неї  святковій ялинці
Шутівський натягли капелюх.

Знов чекати на зраду… на змову…
Може, досить ганьбитися вже?
Тільки Армія, Віра і Мова
Україну для нас  вбереже.

Буде мир, а у  кожній родині -
Мрії збудуться, сум омине!
Хай живе наша рідна країна,
Хай  щастить - всім, хто чує мене!


Рецензии