выворот

Виворіт

Брутально й жорстоко,
і дико, і тихо, і хвацько.
Я пхекаю вам в обличчя,
бо байдуже, що буде, і що є.

Облиште мене в спокою.
Маю робити, що треба.
Без важких вагань і обурень,
дурепи, оглухлі придурки.

Вам добре на дурці?
То там і живіть.
А людський притулок –
чужий для вашого простою.

Пристойно я вибачусь,
де буде потрібно.
Не треба лиш пристрасно
на мене обурюватись.

І збуджуватись,
щоб я вас не вбила.
Бо порішу – і повсьому.
Така мораль.

  середина 2005


Рецензии