уже краще...

Моя анімація...
Відпустила душа ситуацію ...

мене відпустило...

Стало вільно на душі і навіть стало  мило...

Нехай так буде я не проти.
Життя грязне взую я свої чоботи...

Пробреду і в мулі лілію знайду...
Така хороша ніжна ЛІЛІЯ
Радіє серденько радіє душечка.
Уже іділія...


Рецензии