Мамо мойя птычка...

Использован кубанский суржик

Мамо мойя,птычка,
Йяк туби на нэби?
Чи тэчэ там ричка?
Чи нужда йе в хлеби?
Кажуть там нымайе
Ныякой кручины...
Мамо,там зима йе?
Шо вмисто пичи там?
Стил,половыкы йе,
Чугункы,ухваты?
Ма,Хрыстос такый йяк
У твоеи хати?


Рецензии