Гув

Тхона вIалла гаьна боацаш
Хоалуш ба зIамига гув.
Цу тIа даьле, гIоза ловзаш,
БIарго хийла бераш зув.

Зовне ек бералгий оазаш,
Аре шоашца ловзаш мо,
Башха кIаьддаларца доацаш,
Дог гIоздоахаш ловзаро.

Замаш яхай из гув латташ…
Ноахаленаш цо хийцад –
Шоашца гIозле шортта йолаш,
Цар шой шераш дIакхихьад.

16.11.20.


Рецензии