Життя

Життя.
У чому сенс мого життя,
Якщо живу без Бога я,
Якщо слова мої та вчинки,
Не варті жодної хвилинки.

У чому радість і печаль,
Якщо так пусто у  душі, нажаль,
Якщо ти марно витрачаєш час,
А хтось старається для нас.

У чому втіха в сумні дні,
Коли без Бога ти на глибині.
Коли ти наче білка в колесі,
Не бачиш барв у сонячній красі.

У чому зміст твоїх жалебних молитов,
Якщо твій розум віру втратив,
Якщо у серці не живе любов,
Якщо ти сам себе занепастив.

Куди прямуєш ти сьогодні,
І де кінець твого шляху,
І чому очі жадібні холодні
Не бачуть світла, тонучи в гріху?

У кожнім ранці є світанок,
У кожній ночі блиск зірок,
З молитви розпочни свій ранок,
Тоді Господь спрямує кожен крок.

Тоді твій день наповнить радість,
І очі заблищать красою неба,
Та слабість духу зміниться на жвавість,
І в смутку зникне вся потреба.

Відкрий ти серце для любові!
Зміни ти сам своє життя!
Не буде більше стільки болі,
У тім житті залишиться сміття.

Коли летиш ти мріями до неба,
То шлях не має довжини,
Тут сліз гірких зовсім не треба,
Господь зрідняє всіх, нема тут чужини.
27.10.2020tsjuli


Рецензии