Снiгуронька - 2020

Розкажи Снігуронька де була
від чого у тебе сяють оченята
ти сьогодні несказанно весела
що рожеві щокі як у дитинча...
Розкажи Снігуронька де була
і чому солодко так посміхаєшся
і на фронті особистому як діла
може досі ти з любов'ю граєшся...
Розкажи Снігуронька де була
від кого квіткою ти розквітаєш
в кому щастя підкажи знайшла
чи невже ніяк...не пригадаєш...


Рецензии