СамО

Ми вічно в небезпеці,
ПриглЯньмося лишЕнь:
Подряпину на серці
Лишає кожний день.

Спираємось на віру,
Свою зганьбивши честь.
Якщо і неймовІрно
То, вЕльми, пОруч десь.

Як крем’яшки в безОдні,
Кудись ми летимО:
Аби було — СЬОГОДНІ —   
СьогОднішнє — СамО.


Рецензии