Навколо вiршi

Навколо - вірші. Не події. Не люди.
Не сповідь даремна емоцій блідих.
Навколо - вірші. Від Христа і до Юди
Від тіні, що тут залишає сліди,

до всесвіту, там абсолютно пустого.
Навколо - вірші. А між ними - любов,
немов ідеальна у небо дорога!..
Розквітлая взимку троянда немов...

Навколо - вірші. Березневі. Картаті.
Прості. Надихаючі. Ніжні. Без рим.
І ми, на віршах тих безжально розп’яті,
все маримо тихо безумством своїм...


Рецензии