ABBA - 2020

Під цій квартет я мабуть народився
і важко під ці звуки не танцювати
і після них музичний смак з'явився
і інших вже не хочеться сприймати...
Відразу закохуєшся в голоси чарівні
вони пісні до досконалості виводять
в них всі композиції дуже мелодійні
завжди запальним настроєм заводять...
Тоді і почуття від піаніно оживають
і їм велика від шанувальників подяка
я підкажу назву котрі їх не знають
це знаменита шведська група "ABBA"...


Рецензии