Життя бiжить

А що буде завтра: 
Чи дощ, може сніг? 
Чи радість огорне, 
Чи сива печаль? 
Ми плани будуєм 
На роки вперед... 
Під ноги не дивимось, 
Дивимось в даль! 
Ми друзів минаєм, 
Вперед біжимо... 
Життя пробігає, 
Як кадри в кіно... 
Життя пролітає: 
Воно лише мить. 
І час без упину 
Біжить все, біжить...


Рецензии