Я тобою живу

Щире серце моє, я тобою живу мов  відлунням.
Я вбираю у тебе загадки незнаних бажань.
І у пам'яті є, збереглася старесенька клуня.
Оберіг від тривог,оберіг від дешевих страждань.
  (Понкратова О.В.)


Рецензии