Багата щастям доля

Гадаю думку я таку,
Що щире серце в болі плаче.
Та усміхається неначе...
Й добро несе. Усе.
Багата щастям доля.
Коли поваги повна воля.
Коли те серце добротою...
Коли не жарт,не біль з тобою.
Воно вам даром роздає.
Стражденне серденько моє.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии