Наше життя

     По себе знаю, многие в России
     Владеют украинским, как и русским.
   Наше життя

Земляки шановані сняться, куми.
І Галущини Греблі поля, луки
Вподовж Кустолово, Ворскли притоки,
Син молодший там теж, далі б від суми.
І не тому піклуюсь, печалюся,
Що він такий, нині, якраз під цей час,
Може й правий, кажучи: «Менше б у вас
Дививсь теленовини про нас, бійся
Псевдокислоти відчути гіркий смак.
Проблеми як в вас, так і кругом, в нас теж.
Не суди, тим паче, король без одеж,
Який від А до Я, керувати як.
Кадри, колись знали: вирішують все,
Готувати ніколи, та й не той час,
Бо питання це включає і той газ,
Без якого ні тепла, ні, словом, — це,
І подібне; перелік, та ж кислота
Без псевдо, тільки, геть накопичений
Потрібним і зайвим, порядок денний,
Швидше щемний, в темній кімнаті кота
Не знайти. Не штовхай мене, як теля,
На лід слизький, краще зберись, приїжджай,
Зрозумієш, грамотний. Постій, діжа
Тісто виплесне. Наше життя явля.»


Рецензии