На кухнi

Самотньо. Вечірньо
Лунала та хвиля.
Побачу ймовірно
Я тінь твого стилю.

Як шум океану,
Без тебе я вдома,
В дрімоті застану
Обличчя знайоме.

На кухні, під небом,
Над землею й над водою –
Де би не наснилась,
Згадаю тебе.

А очі зелені –
То твоя натура.
Їх чути на сцені –
Нова авантура.

На кухні, під небом,
Над землею й над водою –
Де би не наснилась,
Згадаю тебе.

Фіалко манікюру,
Піймай забуту хвилю,
Що безвісти вже зникла
На кухні, в вечірнім ефірі...


Рецензии