Мороз, кружева...

Мороз. Візерунки.

Змалює на вікні мороз -
Свій неповторний візерунок,
Немов приносить подарунок -
Букетом кришталевих роз...

Душу прекрасним зачарує -
Мережив дивних та краса,
Що нам дарують небеса,
Без втоми їх мороз малює...

08-12-20.

#ШевченкоАлександр1962


Рецензии