Возможно ты далеко отсюда

Можливо ти далеко звідси

Можливо ще тебе зустріну,
як з неба зірка упаде?
О, мій коханий і єдиний,
хоч відгукнися, де ти, де?

Можливо ти далеко звідси
й не подаси мені руки.
Не донесе до тебе, звісно,
мій голос вітерець легкий.

Липень 2020 р.


Рецензии