Луна читала

Натхнення від Сергія Сонника https://www.stihi.in.ua/avtor.php?author=52125&poem=360233

Читає Луна все частесенько,
збирає проміння-рядки.
Буває, зітхає тихесенько,
зігрівши в долонях думки-

Послання самітного Місяця,
що схожий на пап'є маше.
Не знає де серденько міститься,
Яке і не б'ється уже...

Притихло, як птах причаїлося,
в гніздечку своєму дріма.
Можливо це все лиш наснилося —
казки наскладала сама?..

Та ллється чарівною річкою
Тепло з потойбічних світів,
Де Місяць говорить з Водичкою
На заздрість холодних Вітрів.

Читає Луна все тихесенько
І зорі збирає в вінки.


Рецензии