Чом так?

Нема вини у нас з тобою,
Що ми тепер живем з журбою,

Що почуття палкі пройшли,
Й кохання ми не вберегли...

Чому так сталося із нами,
І не заснуть тепер ночами?

На те є відповіді прості -
Любов лиш завітала в гості...

07-12-20.

#ШевченкоАлександр1962


Рецензии