мiстечко

проходи у вузькі провулки
           старих імперських
                лабіринти кварталів міст
губернських центрів 
                де зручно революцьйонерам
бандитам та контрабандистам
де намальовано на мурі
перед вікном той ліст останній
де розгортаються події
                Грін
                белетристи
                Достоєвський
як друзки чарівного люстра
більш провінційні закапелки
кутки містечок повітових
                де серцю pien`knіe


Рецензии