In a troubled hour

In a troubled hour
                To John
In a troubled hour,
In the troublest time,
A man has somehow
Joy, his mood is high.

Hard is weight on shoulders,
But he does not feel.
Grows his native power,
He can further see.

The nativest woman’s saying
Again with smile: Wow,
It’s, of course, my darling.
It is all our love!

В трудную минуту               
                Джону
В трудную минуту,
В самый трудный век
Всё же почему-то
Весел человек.

Столько навалилось
На плечи его –
И скажи нв милость,
Будто ничего.

Что ж ему такое
Видно наперёд?
Что ему, родное,
Силу придаёт?

Цветёт родная, как весной,
И скажет вновь и вновь:
Ну конечно, мой родной,
Всё она, любовь!


Рецензии