Торкнутись долонi

Ю.Ф.

Торкнутись долоні, неначе в останнє
Залишити поряд з тобою кохання
Що б'ється в тенетах вразливого серця
Минають роки, а воно... остається

Залишити погляд свій ніжний до тебе
Не треба мені не землі, а ні неба
Лиш тільки тепло, що назавжди між нами
Що в тиші говорить, але... не словами

Торкнутись думками, у час перед сходом
Коли ти ще спиш під обіймами ковдри
Відчувши твій подих, торкатись губами
Щоб це почуття розлилось... поміж нами

Торкатися серцем, сховавши собою
Від злих язиків, вітру, холоду й болю
І це почуття зберегти перш за інше
Коли ми удвох... не важливе колишнє

Тримай мою руку, я поряд з тобою
І серце моє здається без бою
Не знаю, що зробиш, але довіряю
Тому, як раніше, - крізь біль... я кохаю

Роман Ангеліс
06.12.20


Рецензии
Браво, Романе! Як же Ви мене приємно здивували! Здову вдячна - за Поезію.

Алёна Ткаченко Крым   05.04.2021 15:35     Заявить о нарушении
Дякую Вам. Дуже нечасто пишу вірші українською, але вони виходять особливі.

Роман Ангелис   06.04.2021 14:34   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.