Життя це стара кобила - 2020

Здається що життя це стара кобила
а доля як завжди нам підкручує хвости
але я вірю що ти мене не розлюбила
і сварки нехай йдуть під три чорти...
Здається що нам щастя роги крутить
і почуття тікають копита аж блищать
і вперта гордість нам воду мутить
але своє майбутнє нам треба захищать...
Здається що любов пам'яті вуздечка
і впертого мого наїздника пора сідлати
але я завоюю ніжностю твоє сердечко
нам разом в вічність треба вже скакати...


Рецензии