Время собирать камни

Час "збирати каміння"

Вже зранку від сонця немає спасіння, -
не просто ж гаряче, а радіаційне!
Спалахують сонячні протуберанці,
звиваючись люто у дикому танці!
О, бідна плането, чи буде спасіння?
Чи винищить сонце усе із корінням?

Багато залежить від нас, від людей;
у Всесвіті щастя не буде ніде!

Даремна надія на Марс, чи Венеру,
"збирати каміння" підштовхує ера, -
усе, що розкидали, чим насмітили!
І космос, і Землю - спасайте щосили!
Ще нікуди людству з планети тікати,
бо наздожене нас Господня розплата!

Серпень 2020 р.


Рецензии