Моя кукла

Моя лялька

В мене лялька є чудова!
В неї сукня кольорова,
капелюшок з квіточками
і говорить лялька: "Мама!"
Лиш одненьке знає слово,
бо лялькова в неї мова.
А ось я - читати вмію, -
стати вчителькою мрію.
От якби навчити й ляльку,
щоб була, як та всезнайка!


Рецензии