Воробышек

Горобчик

Горобчик сіренький,
все пурх він та пурх, -
не знає, маленький,
про котиків слух.

А котик на ґанку
не спав, а дрімав, -
за пташкою зранку
він спостерігав.

Ой, пташко, що скачеш?
Мерщій вже лети!
Про хитрість котячу
не знаєш-бо ти!

А ти, кіт хвостатий,
про зло вже забудь!
Йди їсти до хати -
тобі там дадуть!


Рецензии