Комутатор

               
                Для тих,хто не може без телефона.
      
                Комутатор,ти мій комутатор,
                Я тебе полюбила в цю мить.
                Комутатор,ти мій комутатор,
                Як мовчу,то ня серце болить.

                Понеділок,вівторок,субота,
                Та як це мені перебуть?
                Комутатор-це моя работа ,
                Позвони мені знов,не забудь.

                Та ось і подружка в чеканні,
                Там мама,там милий-життя…
                Говорю я, люди, до рання,
                Дивлюся вперед, в майбуття.

                Не встигну я ноги помити,
                Знайомі вже знову,ку-ку,
                Та як це тебе не любити,
                Спасибі,я знов на зв’язку.


Рецензии