Клише Парнасу

                Х   Х   Х



Радіє  бибизяна,  що  спритніша:
Усе  станцює,  про  всих  напише.
Клише  Парнасу: "Ніяких інших,
Бо зрозуміють,  хто  чим  колише..."


Стрибки  колишні  і  побігеньки:
На  пальмах  класно,  та  височенько!
І  не  сховає  смага  отави
Смак  секондхэнду  - хоч й задля  слави.


Рецензии