Так живу

Не язик — помело!
Порівняння — складне.
Як би там не було:
В мене серце — одне.

Не на обум — на бум;
Не на вижим — на жим.
Хтось прожив, як не був
І відбув, як не жив.

Не осудно сужу...
Що ж, біда — лібідо.
Знаю власну межу
Від початку і до...

Навпаки!.. Напролом!..
І, підкреслюю я:
Серце в мене — Содом;
Біль — Голгофа моя.


Рецензии