Я, Бог...

я тут главний розум каже хто мені у цім відкаже...
главний будеш ти тоді
 коли тіло в тебе буде
головне це  тіло...
 нехай розум не забуде...
головне у тілі.
серце
бо без ного
 пусте тіло з мерцем... головне щоб кров була
не понятні тут діла
Я...основа всього світу
Я живу у кожнім цвітУ...
життя зімною розквітає...
 сніг по волі моїй тає...
а хто я
ну
хто з Вас знає?
Бог ...тут більшість називає.


Рецензии