Ця трава. Загадка

Ця трава відома здавна
У полях й садках росте.
Як сердечко вас придавить,
Часто ви її п'єте.
Має листячко красиве
І дрібненькі квіточки,
Колір їх рожевосиній
З сірим відблиском листки.
Хто травичку цю вживає,
Дуже швидко відгадає.


Рецензии