Безвимiрнiсть Любовi мами

Безвимірність Любові мами…
Життя…
Роки розвіяні вітрами…
Виття…

Розірваність людського поля…
Земля…
Розорана стражденна доля…
Рілля…

Намолена Любов’ю сила…
Межа…
Над дітьми розпростерті крила…
Біда…

Безпам’ятство і пам'ять Роду…
Поріг…
Тепло до заходу від сходу…
Потік…

Очей розіп’яте чекання…
Шляхи…
Благословення на злітання…
Світи…

05.12.2020


Рецензии