Морська симфония

Від Ялти чайки зграйками летять
Прозорі хвильки ніжно так ласкають
В останніх променях листочки мерехтять
Здається, нас вони із далеку вітають.

Неподалік Гніздечко Ластів’яче маячить
Надвечір ще принаднішим воно здається
Десь раптом пташка одинока закричить
Морське повітря в груди вільно ллється.

Он Аю-Даг  купається у морі
Поодинокі яхти видно де-не-де
У темних хвильках віддзеркалюються зорі
Ніч – чарівниця незабаром надійде.

Ми в двох на березі завмерли й споглядаєм
І очі наші цю красу не в силі  охопить
Лише душею час від часу відчуваєм
Морську сифонію, що біля нас звучить!


Рецензии