Липневе море

Ласкаво – ніжне літнє море, здрастуй!
Легкими хвильками назустріч нам плесни
Далекий обрію, ти світлий і прекрасний
Тремтливим маревом тихесенько хитни.

Вечірній час. Безмірний простір моря.
Ось - ось  за гору сонечко зайде
Повітря чисте, даль блакитна, воля
Й блаженство непомітно в душу увійде.

Вражаючий пейзаж, неначе на картині
Охоплює вже нас з усіх сторін
Повільно тонемо в цій чарівній долині
Липневе море йде за нами навздогін.


Рецензии