Бажання

Можливо хтось чогось не зрозумів.
Можливо Бог молитви перепутав.
Хотів зробити щось , та не зумів.
А може й чорт там щось наплутав.

У Миколая так у снах просив.
Щоб під ялинку вислав саме це бажання.
А він мішок свій десь носив, носив...
І замість подарунка – етикетка з привітанням.

Як Джин почав роботу над бажанням.
То може по дорозі десь заснув.
Коли проснувся перепутав всі прохання.
А може просто щось забув...

І вийшло так як це буває
В казках із тисяча одної ночі.
Де двух героїв світ далекий розділяє.
І лише темрява спокійно дивиться у очі.

Та й так не зрозумів що відбулося.
І де кінець а де початок ?
Коли вино так швидко розлилося,
А ти в цей час оплачував податок.

І може щось важливе пропустив.
А може чари якісь треба було знати?
Щоб ти щось кращого так сильно захотів.
І Богу в душу вдерся щоб це взяти.

Ніхто не знає як переплітаються дороги.
І чи сьогодні буде біль чи щастя.
Не обійдеться тут без чудо-допомоги.
Хто знає, може ще бажання вдасьться.

ТАТ 04.12.2020 ( 20.48)


Рецензии