Пам ять роки бережуть

Нашу пам’ять роки бережуть,
Тії спогади линуть і линуть,
Та прекрасне не можна забуть,
В чудо-скриню ніяк не закинуть.

Знаєм – різне було у житті,
Той сценарій нам доля писала,
Стрілось всяке на ниві-путі,
Але пам’ять про це не згасала.

Таємницю роки зберегли,
Й берегтимуть надійно й надалі,
Її в шати свої одягли,
І мандрують із нею все далі.

Різні спогади, мрії, думки,
І бажання в минуле майнути,
А роки – в вишитті рушники,
Та не завжди всього і збагнути.

Нашу пам’ять роки бережуть,
Вони з нами все йтимуть і йтимуть,
Що було – нам ніяк не забуть,
І роки все з собою нестимуть.

05.12.2020 р.


Рецензии