Сон

Вже нічка у сховку до ранку заснула,
Боїться так сонця вона.
Їй сниться охайна, сварлива зозуля
Шкідлива тай ще й потайна.

Хитренька як лиска сидіти то ліньки
і гріти яєчка свої.
Майбутніх їй діток не шкода ніскільки,
Турбот не потрібно сім'ї.

Навіщо зозуля у сон завітала?
Можливо і сон той пустий ...
Напевно, тут темрява просто застала
І висновок зовсім простий.

Володимир Ольховий. 5 Грудня 2020.


Рецензии