Дорiан

Доріан, не дзвенить твій ручай,
бо киснем багата мала би бути вода,
бо сонце проміння купати
у ній забажало б,
якби не журба,
що кригу нещастя з поверхні скувала, 
і серце тепліти у грудях жадало,
то сонячний час свої бліки
любовно б кохав,
та серп у холодній руці
шанс не дав,
щоб тепліло життя у взаємності нашій

09.41
5 грудня 2020

мотивами після перегляду однойменного фільма


Рецензии