Павук

На підвіконні сирому, десь між сенпОлій, алоє
Шмат мішкуватого светру переріжу надвоє.

Старий годинник в полоні все мовчить і лякає -
Він на відміну від мене щось пам'ятає і знає.

В пилу; знайду медіатор, посміхнуся повільно,
Згадаю як був від жахіть тоді вільним.

І побігли рядки по судинам сполук,
Це моє павутиння і я в ньому - павук!


Рецензии