Увiйди у моi сни

Увійди у мої сни,
Хай тебе обійму знову.
Увійди у мої сни,
Щастя подаруй підкову.

Увійди у мої сни,
Не край серце,моя пташко.
Увійди у мої сни,
Бо на серці дуже важко.

Увійди у мої сни,
Подаруй  мені надію.
Увійди  у мої сни,
Не губи ти мою мрію…

Увійди у мої сни,
Хай вуста я поцілую.
Увійди у мої сни,
Нехай трішки біль вгамую.

Увійди у мої сни,
Увійди,тебе благаю.
Увійди у мої сни…
Серцем всім тебе кохаю…

30.11.2017 р.


Рецензии