Слова

Чи має сенс життя людина,
Що бачить лиш яскраві сни?
Чи секс то, гроші, чи родина?
Чи спрага слави / далини?

А що до тих, хто завжди хмурий?
Хто сіє всюди негатив?
Можливо, десь розкутий, мудрий,
На тлі здобутих перспектив...

Не омине питання й сірих,
Осіб байдужих, неземних.
Чи дійсно втратили ви сили,
Чи фатум з вас зробив німих?

***

Не варто забувати жодне серце,
Що б'ється в грудях у рядах живих.
Так само - пам'ятати треба мертвих,
І мову берегти для себе, не для них.

У час прийдешній кожен вартий слова,
І кожне слово варте кожного із нас.
І кожен, хто сердешнім був ще вчора
Сьогодні може дати людям глас.


Рецензии