Човни

Аксіома це, чи констатація -
Ми спроможні створити світи,
Де прозора душа має рацію,
Серед сотень мільярдів світил.

Ми спроможні повчати i слухати,
Та безпомічні, наче баркас,
Що без вiтру не в силах рухатись,
Якщо діло доходить до нас.

Чи то справа уся в вихователях,
Чи самІ від природи такі,
Хоч не можна і жити у мареннях
Все  шукаєм погоди у сні.


Рецензии