Вiдлига

А світ такий сьогодні холодний.
А люди всі сумні, сумні.
Надворі відлига. Скрізь бруд і сльота.
Й дерева чорні забулись у сні.
І сонця не видно з-за хмар попелястих.
Закрили як ворони небо все.
І щось ця погода така марудна.
І радість нікому вона не несе.
По вулиці ходить пес голодний
Та горобці щось збирають в снігу.
Піду і візьму я окраєць хліба
І радість хоч псу цьому принесу.


Рецензии