Мая Радз ма

Мая Радзіма, край мой родны!
Ты назаужды радная мне
Табой любуюся пяшчотна
За усе, што маю - дзякую табе!

За прыгажосць тваей прыроды
Якую вокам не аб.яць
За тое, што не маешь непагоды
Нам беларусам пашчасціла усе сезоны знаць.

За тое, што народ наш можа
Пераадолець усе перашкоды на сваем пуці,
Мы усе адзіны, і раз.яднаць ніхто не зможа,
І лепш чым беларусы не знайсці!


Рецензии