М i р а

Ти  – доброта. Нема проблем.
В тобі – моя відрада.
За ніччю - ніч і день - за днем,
З таким — і біль не вада.
Ти мій братан. В довірі – свій.
Коли ти йти не в змОзі,
Мені припОною не стій
У мене на дорозі.
Коли тобою править злість
І прОяви тотожні:
Сьогодні ти для мене – гість,
На завтра – подорожній.
Коли ти здатний без труда,
ОхАяти  Людину,
Ти ворог мій. Моя біда
Від Осуду  до згИну!


Рецензии