бушуе...

бушує зло як ураган
кругом неправда сплошний обман...
деребанять людей власть таку  дарує життя напасть...
жирують сильні живуть в сласть.
бідні краще жить бажають кінця світу ожидають.
кінець світу що хвилини вічно в пропасть лине й лине
були дітки вже немає
 я одна живу страждаю.
щастя нове ожидаю...


Рецензии